Wat is voor jou mooi werk?

Wij, de zeven bedrijven die hun krachten bundelen in de DES Group, delen een Kempisch karakter. Doorpakken als het moet, lachen als het kan. Zo werken we samen aan oplossingen waar onze klanten méér dan blij van worden.

“DES MOOI WERK”, zeggen we dan. Jij ook? Of heb jij een ander idee over mooi werk?
Ontdek binnen 30 seconden of jij bij ons op je plek bent.

Je herkent name aan een Kempisch karakter. Doorpakken als het moet, lachen als het kan. Zo werken we samen met de vijf andere bedrijven binnen DES Group aan oplossingen waar onze klanten méér dan blij van worden. “DES MOOI WERK”, zeggen we dan. Jij ook? Of heb jij een ander idee over mooi werk? Ontdek binnen 30 seconden of jij bij ons op je plek bent.

Op vrijdagmiddag samen een drankje pakken

Ervaring opdoen in alle stromingen van de elektrotechniek

Uitdagende, afwisselende klussen die een beroep doen op m’n vakmanschap

Een vakkundig team, dat samen de schouders eronder zet

Een bus vol met kwalitatieve apparatuur en tools

De mogelijkheid om beter te worden in m’n vak

Aangeven op wat voor project ik het liefst werk

Een schot in de roos!

Jij bent vast ergens anders op je plek…

Bedankt voor je deelname. Helaas. Jouw antwoorden lijken te vertellen dat jij en wij geen ideale match zijn. Geen probleem natuurlijk, iedereen is anders. Jij hecht in je werk gewoon waarde aan andere dingen dan wij. Je mag dan op het eerste gezicht niet echt bij ons lijken te passen, we wensen je wél oprecht alle succes met de zoektocht naar jouw droombaan.

We laten ons graag overtuigen! Dus neem gerust contact op met ‘onze’ Nina. Zij is van personeelszaken en vertelt je alles was je wilt weten.

Goed nieuws. Jij en wij hebben vrijwel hetzelfde idee over mooi werk. We hechten waarde aan dezelfde dingen. Aan afwisseling bijvoorbeeld, door te kunnen werken aan grote en kleine klussen. En aan uitdagingen die een beroep doen op je vakmanschap. In een team waarin iedereen elkaar kent. Je pakt door als het moet en je lacht als het kan. Ja, jij bent die rastechneut, die echte werkgenieter, waar we blij van worden.

Een match als deze schreeuwt bijna om verdere kennismaking. Dus neem even contact op met ‘onze’ Nina. Zij is van personeelszaken en vertelt je alles wat je wilt weten.

DES-TOUR

De kans om één jaar lang ervaring op te doen in alle stromingen van de elektrotechniek. En ondertussen krijg je gewoon heel netjes betaald. Zeg nou zelf; DES toch stoer…

Pas jij bij elektrotechniek, communicatie- of toch beveiligingstechniek? Of voel jij je juist thuis bij Service & Onderhoud? Je komt erachter tijdens de DES-TOUR. Meer weten?

OF

Bakkie doen

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nodigen we je graag uit voor een bakkie